top of page

Har du en oldgammel skadedyrssikring?

MyreExpressen kan hjælpe dig med at få en moderne og intelligent sikringsaftale, hvor du får meget mere for pengene. Få en bedre sikringsaftale hos os. 

Branchens bedste skadedyrssikring

Hos MyreExpressen gør vi alt for at tilbyde vores kunder branchens bedste skadedyrssikringer. Vi har siden 2009 gjort op med branchens uigennemskuelige kontrakter, som danske virksomheder har svært ved at komme ud af. Uanset om du har brug en rottesikring eller en bananfluesikring, har vi en skræddersyet sikringsaftale til netop din virksomhed.

Få en 1-årig skadedyrskontrakt 

Uanset hvilken sikringsaftale din virksomhed har brug for, kan du altid få en 1-årig kontrakt. Du kan også få en længere kontrakt, hvis du ønsker at prisen skal vær bedre.

Vi ønsker et samarbejde som kommer begge parter til gode. Det handler nemlig om at tilbyde holdbare skadedyrsløsninger til alle. 

Derfor kan du roligt teste os af. Vi holder dig ikke fast med urimelige opsigelseskrav. 

Skadedyrssikringer | MyreExpressen
Skræddersyede_skadedyrssikringer___MyreE

Skræddersyede sikringer

Vi tilbyder aldrig ubrugelige pakkeløsninger. Hos os kan du helt selv bestemme indholdet af din sikringsaftale, så den passer til din virksomhed. 

Indholdet af din skadedyrssikring skal passe til din virksomheds behov.

Få afdækket dine sikringsbehov af din lokale skadedyrsbekæmper.

"Branchen har i mange år brugt uigennemskuelige og årelange kontrakter, som er designet til at give virksomhedsejere en illusion om at de får mere værdi for deres penge ved at vælge en 5-årig kontrakt.

 

Skadedyrsbekæmpelsesfirmaer har jo en interesse i at fastholde kunder i x-antal år, hvorfor mange firmaer tilbyder skadedyrssikringer med kunstigt lavere priser på årelange kontrakter. Det gør vi ikke." Men du kan selvfølgelig altid tegne længere og kortere aftaler.

Allan Nielsen

Skadedyrsbekæmper 

Branchens bedste rottesikringer - uden brug af gift

MyreExpressen tilbyder nogle af markedets mest innovative rotte- og musesikringer, hvor du får ekstremt meget værdi for pengene. 

I takt med at det blev forbudt at udlægge rottegift permanent, begyndte branchen langsomt at udvikle bedre teknologi. Det er ikke kun godt for naturen og samfundet, men også din virksomhed. Læs hvorfor. 

Har din rottesikring 24/7 overvågning? 

Hos MyreExpressen tilbyder vi stort set kun giftfrie rottesikringer med 24/7 overvågning. Vores innovative rottefælder er udstyret med en microchip, som gør os i stand til at overvåge om der er rotteaktivitet døgnet rundt. 

Med vores intelligente rottesikringer får du:

  • 24/7 overvågning

  • Branchens bedste priser og kontrakter

  • Giftfrie fælder, hvor responstiden er langt hurtigere end ved traditionelle fælder

  • Tilstandsrapport, overskuelige data og løbende rapportering 

  • Lovpligtig bygningsgennemgang 

Vi får besked når der er gået en rotte i fælden, hvorefter vi hurtigt kan rykke ud, fjerne den døde rotte og gøre fælden klar til brug igen. Det synes vi er en intelligent rottesikring.

Det giver dig tryghed og kontrol, bedre resultater og færre omkostninger.

Med traditionelle rottesikringer ved du som virksomhedsejer reelt ikke hvor effektiv din sikringsaftale er, både fordi gift ikke må bruges permanent og fordi dine rottekasser ikke bliver efterset regelmæssigt. 

bottom of page