Anvendelse af cookies på myreexpressen.dk

Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse, indsamle statistik og huske indstillinger. 

Har du spørgsmål?

Cookies

På myreexpressen.dk bliver cookies primært brugt til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Formålet med dataindsamlingen er at kunne udarbejde statistikker, som hjælper os med at forstå brugernes færden på hjemmesiden, hvilket gør os i stand til at forbedre sidens brugervenlighed og tilgængelighed. 

Vi bruger udelukkende cookies til at forbedre oplevelsen på myreexpressen.dk, og vi giver ikke dine oplysninger videre til tredjemænd. 

Læs mere om cookies her.

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Du kan selvfølgelig altid slette eller blokere for cookies. Dog skal du være opmærksom på at når du sletter dine cookies, så mister du værdifuld information, og det kan gøre din færden på internettet mere besværlig. 

MyreExpressens persondatapolitik

 

Ved at benytte myreexpressen.dk accepterer du at vi behandler dine oplysninger i henhold til denne datapolitik. 

MyreExpressen Skadedyrskontrol respekterer uden undtagelse alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på forsvarlig beskyttelse og behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. 

Personlige oplysninger 

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger der kan bruges til at identificere en person. Disse oplysninger dækker, men er ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, emailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvordan indsamler vi personoplysninger?

Du kan tilgå myreexpressen.dk uden at fortælle os hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Vi indsamler aldrig personoplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger ved at udfylde en af vores kontaktformularer, via email, ved deltagelse i en konkurrence eller på anden måde har givet dine personoplysninger videre til os. 

MyreExpressen.dk indsamler kun nødvendige personoplysninger, som f.eks. email-adresse og privat adresse, for at kunne yde den service som vores kunder efterspørger.

For at kunne analysere hvordan brugerne anvender myreexpressen.dk, registrerer vi vi personoplysninger og personhenførbare oplysninger via Google Analytics, hvilket kan indeholde oplysninger om alder, køn, geografi, browsertype, enhed m.m. 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på myreexpressen.dk videregives kun til virksomhedens interne afdelinger. Vi giver ikke personoplysninger videre til tredjemænd. 

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside, fører vi statistik over hvordan brugerne anvender hjemmesiden, hvilket hjælper os med at skabe gode brugeroplevelser. For eksempel anvendes statistikken til at se hvilke sider vores kunder anvender mest. 

Myreexpressen.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik. I den forbindelse bliver IP-adresser videregivet til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem eller hvor loven kræver det. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på myreexpressen.dk. Læs mere her: www.google.com/intl/da_DK/policies/privacy/.

Bortset fra i ovenstående tilfælde videregiver MyreExpressen Skadedyrskontrol ikke data om den enkelte brugers anvendelse af myreexpressen.dk.

Hvordan lagres dine persondataoplysninger?

Persondataoplysningerne gemmes sikkert og fortroligt i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 24 måneder efter brug.

I det omfang at vi behandler personoplysninger om dig, har du ret til at få oplyst hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Hvis det viser sig at de persondata der behandles om dig er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse korrigeret, blokeret eller slettet. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvordan får du adgang til dine oplysninger?

Du kan altid få oplyst hvilke personoplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du blot skrive til os på info@myreexpressen.dk

Såfremt du ønsker at myreexpressen.dk skal afholde sig fra at anvende dine personoplysninger i reklameøjemed via e-mail, telefon eller anden direkte markedsføring, så bedes du kontakte os på tlf. 31 34 69 09 eller info@myreexpressen.dk

Kontakt, ændring og opdatering af vores persondatapolitik 

MyreExpressen Skadedyrskontrol forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på info@myreexpressen.dk