top of page

Professionel Myrebekæmpelse

MyreExpressen tilbyder myrebekæmpelse i alle situationer, som f.eks. ved en myreinvasion i hus eller på terrassen. Vi har mange års erfaring med at bekæmpe alle myrearter, særligt faraomyrer, orangemyrer og sorte havemyrer.

 

I Danmark er det dog oftest den sorte havemyre som husejere og virksomheder er plaget af i myresæsonen. Myrerne begynder så småt at vise sig i forårsmånederne, og hvis vejret er varmt, allerede fra februar. 

Kontakt din nærmeste myreekspert i dag, og kom alle dine myrer til livs. 

Slip for alle dine myrer

Professionel myrebekæmpelse kræver både forståelse for myrernes biologi og adfærd. For eksempel er der stor forskel på hvordan de mange myrearter opfører sig ude i naturen eller inde i boliger, og det har indflydelse på bekæmpelsesmetoderne. 

Effektiv myrebekæmpelse i hus og have 

For at slippe effektivt af med myrerne, er det vigtigt at finde frem til selve myreboet, dette er ikke altid muligt. Effektiv myrebekæmpelse handler om at bekæmpe dronningen, ikke de tusindvis af arbejdermyrer. Derfor benytter vi os bl.a. af vores egne myrelokkedåser. Læs mere her.

Derudover er der også meget du selv kan gøre, for at undgå myrerne i hus og have. 

Få flere informationer om myrebekæmpelse 

På vores blog finder du et helt myrebo af informationer fra myrernes verden. Her er du også mere end velkommen til at give os feedback eller efterspørge nye emner. 

bottom of page