top of page

Du spilder dine penge på Myrelokkedåser  

Professionel myrebekæmpelse betaler sig

Myrelokkedåser virker ikke

Myrelokkedåser virker stort set aldrig, fordi det er et overfladisk produkt som forsøger at bekæmpe et komplekst myresamfund. Mængden, kvaliteten og distributionen af lokkemaden er ikke optimal. I bedste fald virker myrelokkedåser kun i kort tid og ved meget små mængder af myrer, hvor der reelt ikke eksisterer et underliggende myresamfund. 

 

Så længe at dronningen lever, slipper du ikke for myrer.

Lokkemaden

Mængden og distributionen af lokkemaden (giften) er afgørende for bekæmpelsen.

Myreboet

Et myrebo kan indeholde 10-15.000 myrer. Arbejderne er der nok af.

Dronningen

Arbejdermyrerne skal transportere nok lokkemad tilbage til dronningen. 

Myresamfundet

Samfundet går først til grunde når dronningen dør. Arbejdermyrerne kan altid erstattes. 

Myrelokkedåser virker på overfladen

Hvis en lille flok arbejdermyrer har fundet vej ind i dit køkken, så kan myrelokkedåser godt løse dit overfladiske problem.

Men i virkeligheden handler det mest om oprydning og forebyggelse, hvis myrelokkedåser er nok til at løse dit myreproblem.

Få 5 tips til at slippe for myrer

Har du tusindvis af myrer i huset?

Så bør du søge professionel hjælp

Tusindvis af myrer kan ikke bekæmpes med myrelokkedåser. I disse tilfælde befinder myreboet sig inde i dit hus; myrerne befinder sig ofte  i noget isoleringsmateriale, under gulvet eller i kælderen. 

Slip for myrer

Myrebekæmpelse med husråd

Virker husråd i kampen mod myrerne?

Hvis du vil være sikker på at komme myrerne til livs, er det altid bedst at finde frem til selve myreboet, hvor dronningen, æg, larver og pupper befinder sig.

 

Derfor bør du altid huske på at overfladiske løsninger sjældent løser et myreproblem. Derfor har følgende husråd samme problem som myrelokkedåser.

Kogende vand

Kogende vand (uden gift) vil uden tvivl dræbe myrerne. Findes myrernes bo under terrasser eller havefliser, er det vigtigt at flytte fliserne først, da det kogende vand ellers ikke har en chance for at dræbe nok myrer. 

Kanel, peber og salt 

Med krydderier kan du flytte dit myreproblem til et andet sted. Det kan godt se ud som om at kanelen virker, men det holder i ganske kort tid, da myrerne blot finder en anden indgang. Derudover kan krydderier naturligvis ikke udrydde et helt myresamfund. 

Det samme gør sig gældende hvis du forsøger at bruge salt mellem havefliser, fordi myrerne bare flytter sig til et andet sted. 

Slip for myrer i huset – uden lokkedåser

Hvis du hvert år oplever at myrerne kravler ind i dit hjem, så bør du få lukket de mest gængse myreindgange.

 

De største problemer viser sig ved revner i fundamentet og gulve som ikke slutter tæt, og her er det nærmest umuligt at lukke af. Læs mere her:

Myrefri

Hos MyreExpressen tilbyder vi effektiv myrebekæmpelse til gode priser . Skulle myrerne mod forventning vende tilbage, så bestil en efterbehandling for en meget lille pris pr. gang (året ud). På den måde kan du være sikker på at holde myrerne væk - uden at det koster en formue. 

Hvilken myreart har du problemer med? 

I Danmark er den mest udbredte myreart klart den sorte havemyre. Det er den art som vi alle kender fra haver, på veje, gårdspladser og (desværre) i vores huse og boliger. Men det sker også at danskerne har problemer med andre myrearter. 

bottom of page