top of page

Skadedyrsbekæmpelse i hele Danmark

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder innovativ og personlig skadedyrsbekæmpelse i hele Danmark. Vores skadedyrsbekæmpere står klar til at løse netop dit skadedyrsproblem.

 

Vi tilbyder innovativ bekæmpelse af enhver art, og intet problem er for stort eller for småt. Kontakt os alle ugens dage, eller få mere at vide om dine muligheder her på siden.

Lokal skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen Skadedyrskontrol har 14 lokale afdelinger, som dagligt løser skadedyrsopgaver i deres nærområder. Det betyder meget for os at give dig branchens bedste service, og derfor får du altid direkte kontakt med din lokale skadedyrsbekæmper.

Find din lokale skadedyrsekspert:

Meget mere end myrebekæmpelse​. Innovative løsninger på alle skadedyrsproblemer 

Skadedyrsbekæmpelse behøver ikke at handle om gift og årelange kontrakter. Branchen er under udvikling, og den udvikling er MyreExpressen med til at skabe. Vi skaber innovation lige fra produkter og teknologier til servicekontrakter og prissammensætninger.  

24/7 overvågning

Individuelle løsninger

Få professionel skadedyrsbekæmpelse

allerede i dag

Hos MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder vi altid individuelle skadedyrsløsninger.

 

Vi mener at professionel skadedyrsbekæmpelse skal være til gavn for alle. Små skadedyrsproblemer skal ikke koste en formue, og derfor kan du få professionel hjælp med alle typer af skadedyr. 

Rotter_Sønderborg.jpg

Rotter

Få 24/7 overvågning og markedets bedste priser med MyreExpressens rottesikringer.

Slip for myrerne.jpg

Myrer

Myrefri med garanti. Vi bliver ved indtil dit myreproblem er løst - uden beregning.

Hveps_på_blomst___MyreExpressen_.jpg

Hvepse

Slip for hvepse i hus og have. Uanset om dit hvepsebo er stort, småt eller svært tilgængeligt, har vi en god løsning.

"Vi tilbyder branchens mest innovative skadedyrssikringer. Ring eller skriv, så vi kan få en snak om hvordan vi kan løse netop dit skadedyrsproblem - både nu og i fremtiden."

Lars S. Nielsen

Afd. Kolding  

Se skadedyrsbekæmpelse med vores øjne

 

Skadedyrsbekæmpelse behøver ikke at være grimt. Derfor kan vi godt li' at vise skadedyr og bekæmpelse fra flere perspektiver. Og det kommer der ofte noget smukt ud af.

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

bottom of page