top of page

Professionel rottebekæmpelse

Rotten er et ekstremt svært skadedyr at komme til livs, og selvom man i Danmark har forsøgt at udrydde rotten i over 100 år, er rotteproblemet ikke blevet mindre. Man har derfor erkendt at udryddelse ikke er et realistisk mål, og at vedvarende forebyggelse og bekæmpelse af rotter er altafgørende, hvis indsatsen mod rotterne skal være effektiv og mærkbar for samfundet.

INFO: Alle borgere i Danmark har pligt til at anmelde rotter direkte til de kommunale myndigheder – Læs mere.

 

De kommunale rottebekæmpere kan dog ikke bekæmpe rotter på alle tider af døgnet eller tilbyde rottesikringer til virksomheder. Her henviser kommunerne til professionelle skadedyrsbekæmpelsesfirmaer.

tilpasning

Vi tilpasser altid vores rottebekæmpelse efter situationen og dine behov. Vi ønsker at alle danskere skal have råd til professionel skadedyrsbekæmpelse.

Giftfrie fælder

Vi bruger primært giftfrie og intelligente rottefælder i kampen mod rotterne. Det er ikke blot miljørigtigt, men også langt mere effektivt i længden. 

Rapportering

Vi overvåger din rottesikring 24/7 og måler på aktiviteten. Hvorfor? Fordi det giver dig tryghed, viden og forståelse for vores arbejde. Vi vil give dig branchens bedste rottesikring.

Hvad er professionel rottebekæmpelse?

Effektiv og professionel forebyggelse og bekæmpelse af rotter kræver et grundigt kendskab til rotternes natur, biologi og økologi. Enkelte rotter kan relativt let bekæmpes på stedet, men effektiv forebyggelse og bekæmpelse kræver en stor indsats. 

 

Professionel rottebekæmpelse kræver blandt andet:

 

  • Identifikation af spor fra rotter og mus

  • Korrekt brug af røgprøver

  • Viden om metoder til forebyggelse og bekæmpelse i enhver situation

  • Viden om bekæmpelse med kemiske midler – især viden om de aktive stoffer og hvordan man undgår at rotterne bliver resistente over for disse stoffer.

 

Hos MyreExpressen tager vi altid ovenstående faktorer i betragtning, for at være bedre i stand til at komme dit rotteproblem til livs.

 

Som autoriserede rottebekæmpere ved vi at det er fordelagtigt at bekæmpe rotter på mange forskellige måder. I nogle situationer bør man bruge rottegift, hvor det i de fleste andre tilfælde er mere effektivt at benytte sig af giftfrie alternativer, som ovenikøbet er bedre for miljøet. 

Optimale rottesikringer til netop din virksomhed

MyreExpressen Skadedyrskontrol har siden 2009 udviklet intelligente og skræddersyede rottesikringer til vores kunder. 

Vi kan hjælpe din virksomhed med alt inden for muse- og rottebekæmpelse, og vi tilpasser altid vores løsninger til din branche og skadedyrssituation. 

Find din lokale afdeling

Innovativ rottebekæmpelse 

Innovation giver bedre resultater

Hos MyreExpressen tester altid nye muligheder ud, så vi kan være på forkant med den teknologiske udvikling. Vi tilpasser vores tilgang til rottebekæmpelse, for at være et skridt foran rotterne i alle situationer, og det giver gode resultater. 

Vi vil give vores kunder branchens bedste rottesikringer.  

Vil du høre mere om vores rottekompetencer?

Så kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan optimere din rottesikring.

Daglig leder af MyreExpressen.jpg

Lars Schäfer 

Daglig leder 

Rottebekæmpelse i virkeligheden 

Følg med på bloggen

bottom of page