top of page

Hvem er vi?

DIG. SKADEDYRENE. MILJØET.

Hos MyreExpressen arbejder vi hver dag på at gøre skadedyrsbekæmpelse lettere, billigere og mere effektivt – for os, dig og samfundet som helhed.

 

Vi gør en forskel i skadedyrsbekæmpelsesbranchen ved at tænke anderledes, fokusere på miljørigtighed og udnytte den teknologiske udvikling. 

Det er os - MyreExpressen Skadedyrskontrol

Fremtidens skadedyrsbekæmpelsesfirma

Vi tror på at vores tilgang til skadedyrsbekæmpelse er med til at gøre branchen endnu bedre. Vores mission er at revolutionere branchen og gøre det lettere for danskerne at komme deres skadedyrsproblemer til livs. 

Vores afdelinger arbejder ud fra samme tilgang til skadedyrsbekæmpelse, som er under konstant udvikling og optimering. På den måde sikrer vi os at skadedyrene aldrig kan vide sig sikre, du får de mest optimale løsninger og miljøet lider ikke unødvendig last.  

Det er intelligent skadedyrsbekæmpelse. Det er fremtidssikret. Det er MyreExpressen. 

Giftfri og intelligent

Hos MyreExpressen tror vi på at giftfri og intelligent skadedyrsbekæmpelse er vejen frem, især nær det gælder rottebekæmpelse. Det er ikke kun en miljørigtig vej, det er også en ekstremt effektiv vej. Læs mere om giftfrie og moderne rottesikringer.

Hvorfor MyreExpressen?

Hos os er chefen også marken. Det er bl.a. chefen der bekæmper dine skadedyr, og derfor får du branchens bedste og mest personlige service. 

Hos MyreExpressen lægger vi vægt på troværdighed, ærlig rådgivning og gennemskuelige aftaler. Vores mission er at gøre skadedyrsbekæmpelse mere overskueligt for vores kunder, miljørigt for naturen og innovativt til gavn for os alle.

Derudover tror vi ikke på pakkeløsninger og misvisende kontrakter. Derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger. Det skaber grobund for gode relationer og samarbejdsaftaler, der er til gavn for alle parter.

Kerneværdier 

  • Faglighed

  • Innovation

  • Miljørigtig

Adfærd

  • Vi er positive og imødekommende

  • Vi er ærlige og troværdige 

  • Vi behandler andre som vi selv gerne vil behandles 

"For MyreExpressen handler skadedyrsbekæmpelse altid om at skabe holdbare relationer og resultater, som ikke kun er til gavn for vores kunder og os selv, men også naturen og vores samfund." 

Lars S. Nielsen

Afd. Kolding & daglig leder 

bottom of page