top of page

Skadedyrsbekæmpelse Køge

MyreExpressen Køge tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse nær Sjælland Øst, Stevns, Møn, Guldborgsund, Lolland og Falster. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Innovativ skadedyrsbekæmpelse i Køge

MyreExpressen Køge specialiserer sig i moderne og personlig skadedyrsbekæmpelse nær Sjælland Øst, Stevns, Møn, Guldborgsund, Lolland og Falster. Vi klarer alle typer af skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Vi tilbyder bekæmpelse af enhver art:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt vores skadedyrsekspert i Køge, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i rottebekæmpelse

MyreExpressen Køge er eksperter i at bekæmpe rotter, med eller uden brug af gift. Skadedyrsbekæmper Kim Pedersen tilbyder individuelle rottesikringer og bekæmpelsesmetoder, som er skræddersyede til kundens behov

Spørgsmål om rotter?

Duesikringer i Køge

MyreExpressen Køge kan tilbyde et hav af effektive løsninger og sikringer mod duer og svaler i nær Køge og Sjælland Øst, Stevns, Møn, Guldborgsund, Lolland og Falster. Hvis du vil duerne til livs, så skal du forhindre dem i at bygge rede eller aflive dem, og det har vi mange års erfaring med. 

MyreExpressen benytter sig af adskillige, effektive duesikringer, som forhindrer duerne i at bosætte sig. Vi tilbyder også rengøring og desinficering, så du og dine bygninger ikke tager skade. For eksempel kan fuglenes efterladenskaber være yderst bakteriefyldte, hvilket kan gøre skade på murværket i bygninger. Læs mere her

Vil du også have sikret din bygning eller virksomhed mod duer?

 

Kontakt MyreExpressen Køge på 30 20 77 17 eller udfyld vores kontaktformular.

Giftfri skadedyrsbekæmpelse i Køge

Giftfri rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen. Vi tilbyder de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den tekniske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblem. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

Landsdækkende Skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen tilbyder lokal skadedyrsbekæmpelse nær Sjælland Øst, Stevns, Møn, Guldborgsund, Lolland & Falster samt resten af Danmark. Vi er et landsdækkende bekæmpelsesfirma, som har 14 lokale afdelinger. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Vi løser alle skadedyrsproblemer. Store som små. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Lokale afdelinger:

bottom of page