top of page

Skadedyrsbekæmpelse Hjørring

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse i Vendsyssel og Hjørring. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Bekæmpelse af skadedyr i Hjørring

MyreExpressen Hjørring specialiserer sig i individuel og nyskabende skadedyrsbekæmpelse i Vendsyssel & Hjørring. Vi skaber hele tiden nye bekæmpelsesmetoder og tilpasser vores løsninger til vores kunder.

 

Hos MyreExpressen handler det om at løse skadedyrsproblemer for vores kunder, og deres behov er aldrig ens. Derfor bestræber vi os på at tilbyde effektive og skræddersyede  skadedyrsløsninger til alle vores kunder. 

 

Vi tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Her er et lille udsnit af vores serviceydelser:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt skadedyrekspert Jesper Sørensen, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i duesikringer 

MyreExpressen Hjørring er eksperter i duebekæmpelse. 

Skadedyrsekspert Jesper Sørensen har mange års erfaring med at sikre bygninger mod de flyvende skadedyr, både for private og erhverv. 

Spørgsmål om duer?

Duebekæmpelse i Hjørring

MyreExpressen Hjørring tilbyder nogle af markedets bedste sikringer mod duer og andre generende fugle. Vi er eksperter på området og ved hvordan du bedst sikrer din ejendom eller virksomhed mod duerne. 

MyreExpressen benytter sig af gennemtestede midler og metoder, som effektivt forebygger mod duer. Hvis man vil duerne til livs, så skal man forhindre dem i at bygge rede eller aflive dem. 

MyreExpressen har mange effektive duesikringer, som forhindrer duerne i at bosætte sig. Vi tilbyder også rengøring og desinficering, så du og dine bygninger ikke tager skade. Fuglenes efterladenskaber er bakteriefyldte og kan gøre skade på murværket i bygninger. Læs mere her

Vil du også have sikret din bygning eller virksomhed mod duer?

Kontakt dueekspert Jesper Sørensen på 60 64 80 61 eller udfyld vores kontaktformular.

Giftfri skadedyrsbekæmpelse i hjørring

Giftfri rottebekæmpelse er en af MyreExpressens kernekompetence. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den teknologiske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblemer. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

Landsdækkende skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen tilbyder ikke kun lokal skadedyrsbekæmpelse i Hjørring, men også resten af Danmark. Vi er et landsdækkende bekæmpelsesfirma, som har 14 lokale afdelinger rundt om i landet. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Intet skadedyrsproblem er for stort eller for småt. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Lokale afdelinger:

bottom of page