top of page

Skadedyrsbekæmpelse Esbjerg 

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse i Varde, Ribe, Grindsted og Esbjerg. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Professionel skadedyrsbekæmpelse i Esbjerg

MyreExpressen Esbjerg specialiserer sig i individuel og nyskabende skadedyrsbekæmpelse i Varde, Ribe, Grindsted og Esbjerg. Vi skaber hele tiden nye bekæmpelsesmetoder og sikringer, som tager udgangspunkt i vores kunders udfordringer. For MyreExpressen handler det om at tilbyde effektiv og tilgængelig skadedyrsbekæmpelse til alle.

 

Vi tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Her er et lille udsnit af vores serviceydelser:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt skadedyrbekæmper Thomas Viborg, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i borebillebekæmpelse

MyreExpressen Esbjerg er eksperter i bekæmpelsen af borebiller. Skadedyrsbekæmper Thomas Viborg har mange års erfaring med at beskytte trækonstruktioner på loftet og værdifulde møbler. Vi tilbyder 30 års garanti på behandlingen.

Spørgsmål om borebiller?

Minkfarmesikring i Esbjerg 

MyreExpressen Esbjerg tilbyder landets bedste skadedyrssikringer på minkfarme. Vi er eksperter på området og ved hvilke store udfordringer der kan være forbundet med farme, som f.eks. bekæmpelsen af lille stueflue. Uanset om det drejer sig om bekæmpelse af en større mængde fluer eller en totalsikring af farmen, har vi en løsning på dit skadedyrsproblem. 

MyreExpressen benytter sig af gennemtestede metoder, som beskytter din minkfarm mod de værste konsekvenser. Vores effektive sikringer gør at din minkfarm ikke får alvorlige skadedyrsproblemer. Afhængig af forholdene på den enkelte farm og konkrete omstændigheder, kan vores sikringer desuden reducere behovet for brug af bekæmpelsesmidler mod fluerne ganske betragteligt. 

Vil du også have din minkfarm beskyttet mod skadedyr?

 

Kontakt skadedyrsekspert Thomas Viborg på 22 18 70 21 eller udfyld vores kontaktformular.

Giftfri skadedyrsbekæmpelse i Esbjerg

Giftfri rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den teknologiske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblem. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

Skadedyrsbekæmpelse i hele Danmark

MyreExpressen tilbyder ikke kun lokal skadedyrsbekæmpelse i Esbjerg, men også resten af Danmark. Vi er et landsdækkende bekæmpelsesfirma, som har 14 lokale afdelinger rundt om i landet. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Intet skadedyrsproblem er for stort eller for småt. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Lokale afdelinger: 

bottom of page