top of page

Skadedyrsbekæmpelse Vejen

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse i Vejen, Askov, Brørup, Billund og Bække. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Innovativ skadedyrsbekæmpelse i Vejen

MyreExpressen Vejen specialiserer sig i individuel og nyskabende skadedyrsbekæmpelse i Brørup, Billund, Bække og Vejen. Vi skaber hele tiden nye bekæmpelsesmetoder og sikringer, som tager udgangspunkt i vores kunders udfordringer. For MyreExpressen handler det om at tilbyde effektiv og tilgængelig skadedyrsbekæmpelse til alle.

 

Vi tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Skadedyrsbekæmpelse af enhver art:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt vores skadedyrsekspert, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i minkfarme

MyreExpressen Vejen er eksperter i løse skadedyrsproblemer for minkfarme. Vi har mange års erfaring med minkfarme, som har meget specifikke udfordringer. 

Spørgsmål om minkfarme?

Skadedyrsbekæmpelse på minkfarme

MyreExpressen Vejen tilbyder landets bedste skadedyrsbekæmpelse på minkfarme. Vi er eksperter på området og ved hvilke store udfordringer der kan være forbundet med farme, som f.eks. bekæmpelsen af lille stueflue. Uanset om det drejer sig om bekæmpelse af en større mængde fluer eller en totalsikring af farmen, har vi en løsning på dit skadedyrsproblem. 

MyreExpressen benytter sig af gennemtestede metoder, som beskytter din minkfarm mod de værste konsekvenser. Vores effektive sikringer gør at din minkfarm ikke får alvorlige skadedyrsproblemer. Afhængig af forholdene på den enkelte farm og konkrete omstændigheder, kan vores sikringer desuden reducere behovet for brug af bekæmpelsesmidler mod fluerne ganske betragteligt. 

Vil du også have din minkfarm beskyttet mod skadedyr?

 

Kontakt vores skadedyrsekspert på 26 15 98 79 eller udfyld vores kontaktformular.

Giftfri skadedyrsbekæmpelse i Vejen

Giftfri rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den teknologiske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblem. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

bottom of page