top of page

Skadedyrsbekæmpelse Sønderborg

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse i Aabenraa, Padborg og Sønderborg. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Innovativ skadedyrsbekæmpelse i Sønderborg

MyreExpressen Sønderborg specialiserer sig i individuel og nyskabende skadedyrsbekæmpelse i Aabenraa, Padborg og Sønderborg. Vi skaber hele tiden nye bekæmpelsesmetoder og tilpasser vores løsninger til vores kunder.

 

Hos MyreExpressen handler det om at løse skadedyrsproblemer for vores kunder, og deres behov er aldrig ens. Derfor bestræber vi os på at tilbyde effektive og skræddersyede skadedyrsløsninger til alle vores kunder. 

 

Vi tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Her er et lille udsnit af vores serviceydelser:

Kontakt skadedyrstekniker René Widding, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i rottebekæmpelse

MyreExpressen Sønderborg er eksperter i bekæmpelse af rotter, både med og uden gift. Skadedyrsbekæmper René Widding har hjulpet kommuner, private og erhverv med at komme rotterne til livs. Individuelle løsninger, samme gode resultater.  

Spørgsmål om rotter?

Rottebekæmpelse i Sønderborg

MyreExpressen Sønderborg tilbyder nogle af markedets bedste sikringer mod rotter og mus. Vi er markedsledere inden for individuel og innovativ rottebekæmpelse, og ved hvordan du bedst sikrer din ejendom eller virksomhed mod gnavere. 

MyreExpressen benytter sig af gennemtestede rottefælder og sikringer, som effektivt bekæmper rotternes tilstedeværelse. Vores bekæmpelsesmetoder og løsninger bliver altid tilpasset til situationen og dine behov. Derudover ved vi at det ofte er mere effektivt at bekæmpe rotterne på mange forskellige måder.

Markedets bedste priser på tilpassede rottesikringer. Ikke to rotteproblemer er ens, og derfor bør priserne heller ikke være det. Vi tilbyder individuelle løsninger, for at alle danskere kan slippe for rotter. 

Vil du også have sikret din bygning eller virksomhed mod rotter og mus?

Kontakt skadedyrsbekæmper René Widding på 26 15 98 79 eller udfyld vores kontaktformular.

Giftfri rottebekæmpelse

Giftfri rottebekæmpelse er en af MyreExpressens kernekompetence. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den teknologiske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblemer. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

  • 24/7 overvågning 

  • Hurtigere responstid 

  • Effektiv totalløsning

  • Bedre for miljøet 

  • Færre sekundære forgiftninger

Landsdækkende skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen tilbyder ikke kun lokal skadedyrsbekæmpelse i Sønderborg, men også resten af Danmark. Vi er et landsdækkende bekæmpelsesfirma med 14 lokale afdelinger rundt om i landet. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Intet skadedyrsproblem er for stort eller for småt. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Find din lokale afdeling:

bottom of page