top of page

Skadedyrsbekæmpelse Næstved

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle typer af skadedyrsbekæmpelse i Næstved og resten af Sjælland. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Innovativ skadedyrsbekæmpelse i Næstved

MyreExpressen specialiserer sig i innovativ og personlig skadedyrsbekæmpelse i hele Næstved Kommune. Vi klarer alle typer af skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private borgere.

Vi tilbyder bekæmpelse af enhver art:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt vores skadedyrsekspert i Næstved, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i giftfri rottebekæmpelse

MyreExpressen Næstved er eksperter i bekæmpelse af rotter uden brug af gift. Skadedyrsbekæmper Kim Pedersen har flere års erfaring med giftfrie rottefælder og intelligent rottebekæmpelse. Derudover bruger han også sin rottehund i kampen mod rotterne. 

Borebillebekæmpelse i Næstved

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder effektiv skadedyrsbekæmpelse af borebiller i alle situationer. Uanset om det drejer sig om at beskytte dine møbler eller trækonstruktioner på dit loft, har vi en løsning på dit borebilleproblem.  

MyreExpressen bruger kun effektive bekæmpelsesmidler som er godkendt til bekæmpelse af borebiller. Vi tilbyder op til 30 års garanti på vores borebillebehandlinger og 10 års garanti på bekæmpelse af andre insekter i træværket. På den måde er du fremtidssikret mod nye angreb, fordi insekterne kan gemme sig i trækonstruktioner i 2-3 år.

Har borebillerne angrebet dit loft? 

Et borebilleangreb på loftet kan nedbryde tagets bæreevne, og det kan være ganske alvorligt. I de fleste tilfælde er skaderne på husets træ blot af overfladisk karakter. Men hvis du er i tvivl, bør du altid søge professionel hjælp. 

 

Vi giver også gerne gode råd - ganske gratis. 

 

Kontakt MyreExpressen Næstved på 51 90 39 81 eller udfyld vores kontaktformular

Giftfri skadedyrsbekæmpelse i Næstved

Giftfri skadedyrs- og rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den tekniske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

MyreExpressen Næstved bruger også en rottehund i den giftfrie kamp mod rotterne. Hunden er især effektiv til at nedbringe en større invasion af rotter på en landejendom eller et lager, hvorefter vi kan optimere den forebyggende indsats, så rottebekæmpelsen bliver bedre i fremtiden. 

Hoteller kan med fordel gøre brug af vores giftfrie løsninger. Ingen gift = hurtigt tilbage til hverdagen, hvor værelserne kan bruges igen. 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblemer. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

Landsdækkende skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen tilbyder lokal skadedyrsbekæmpelse i Næstved og resten af Danmark. Vi er et landsdækkende bekæmpelsesfirma, som har 14 lokale afdelinger. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Vi løser alle skadedyrsproblemer. Store som små. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Lokale afdelinger:

bottom of page