top of page

Skadedyrsbekæmpelse Kolding

Skadedyrsbekæmpelse Kolding

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse i Kolding, Haderslev og Vamdrup. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Lokal skadedyrsbekæmpelse i Kolding

MyreExpressen Kolding specialiserer sig giftfri og innovativ skadedyrsbekæmpelse i Kolding Kommune. Derudover får du personlig skadedyrsbekæmpelse fra din lokale skadedyrsbekæmper. Men vi kører også ud til netop dit lokalområde, for at tilbyde alle former for skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Vi tilbyder bekæmpelse af enhver art:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt skadedyrsekspert Lars S. Nielsen, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

René

"Hos MyreExpressen Kolding forstår vi at tage os ordentligt af skadedyrsproblemer. Fra indledende fase, til afslutning og opfølgning"

Lars

"Den bedste løsning vil altid afhænge af situationen. Vi tilpasser os gerne og rådgiver individuelt ved store som små opgaver"

Lars_Schäfer___MyreExpressen_Kolding.jpg

Ekspert i giftfri rottebekæmpelse

MyreExpressen Kolding er eksperter i giftfri rottebekæmpelse. Lars S. Nielsen har mange års erfaring med innovative, miljørigtige og intelligente rottesikringer. Og han kan også finde en holdbar løsning på dit rotteproblem.

Duebekæmpelse i Kolding

MyreExpressen Kolding tilbyder effektive løsninger og sikringer mod duer og svaler i Kolding Kommune. Hvis man vil duerne til livs, så skal man forhindre dem i at bygge rede eller aflive dem, og det har vi mange års erfaring med. 

MyreExpressen benytter sig af gennemtestede duesikringer, som forhindrer duerne i at bosætte sig. Vi tilbyder også rengøring og desinficering, så du og dine bygninger ikke tager skade. Fuglenes efterladenskaber være yderst bakteriefyldte, hvilket både kan være sundhedsskadeligt og gøre skade på murværket i bygninger. Læs mere her

Vil du også have sikret din bygning eller virksomhed mod duer?

 

Kontakt skadedyrsekspert Lars S. Nielsen på 26 15 98 79 eller udfyld vores kontaktformular.

Duer

Giftfri rottebekæmpelse i Kolding

Giftfri rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den teknologiske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblem. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

Skadedyrsbekæmpelse i dit lokalområde

MyreExpressen tilbyder lokal skadedyrsbekæmpelse i Kolding Kommune og resten af Danmark. Vi er landsdækkende med 14 lokale afdelinger. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Intet skadedyrsproblem er for stort eller for småt. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Find din lokale afdelinger her: 

bottom of page