top of page

Skadedyrsbekæmpelse Ikast

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse i Herning, Ringkøbing, Holstebro, Silkeborg og Ikast. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan vi kan hjælpe dig med skadedyrsbekæmpelse.

Lokal skadedyrsbekæmpelse i Ikast

MyreExpressen Ikast specialiserer sig i individuel og nyskabende skadedyrsbekæmpelse i Herning, Ringkøbing, Holstebro, Silkeborg og Ikast. Vi skaber hele tiden nye bekæmpelsesmetoder og tilpasser vores løsninger til vores kunder.

 

Hos MyreExpressen handler det om at løse skadedyrsproblemer for vores kunder, og deres behov er aldrig ens. Derfor bestræber vi os på at tilbyde effektive og skræddersyede  skadedyrsløsninger til alle vores kunder, uanset om det drejer sig om små eller store opgaver.

 

Vi tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Skadedyrsbekæmpelse af enhver art:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt vores skadedyreksperter, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i myrebekæmpelse

MyreExpressen Ikast er eksperter i bekæmpelse af myrer. 

Vores skadedyrsbekæmpere har mange års erfaring med at løse myreproblemer for virksomheder og private i Ikast, Herning og Silkeborg. 

Spørgsmål om myrer?

Myrebekæmpelse i Ikast Kommune 

MyreExpressen Ikast tilbyder effektiv myrebekæmpelse i hele Ikast Kommune. Vi er eksperter inden for bekæmpelse af alle myrearter, lige fra sorte havemyrer til faraomyrer. Og selvom vi har base i Ikast, bekæmper vi også myrer i Herning, Ringkøbing, Holstebro, Silkeborg. 

MyreExpressen benytter sig af gennemtestede midler og metoder, som sikrer at du slipper for myrerne. Og hvis myrerne mod forventning skulle vende tilbage, så behandler vi gerne din bolig eller have igen, og igen. Vi tilbyder nemlig garanti året ud. Læs om vores tilgang til myrebekæmpelse her.   

Vil du også slippe af med myrerne? 

Kontakt vores myreeksperter på 31 34 69 09 eller udfyld vores kontaktformular.

Skadedyrsbekæmpelse uden gift

Giftfri rottebekæmpelse er en af MyreExpressens kernekompetence. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den teknologiske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblemer. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

Landsdækkende skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen tilbyder lokal skadedyrsbekæmpelse i Ikast og resten af Danmark. Vi er et landsdækkende bekæmpelsesfirma, som har 14 lokale afdelinger rundt om i landet. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Intet skadedyrsproblem er for stort eller for småt. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Lokale afdelinger:

bottom of page