top of page

Skadedyrsbekæmpelse Frederikssund

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle typer af skadedyrsbekæmpelse i Nordsjælland og Frederikssund. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Personlig skadedyrsbekæmpelse i Frederikssund

MyreExpressen Frederikssund specialiserer sig i innovativ og personlig skadedyrsbekæmpelse i Nordvestsjælland og Frederikssund. Vi klarer alle typer af skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Vi tilbyder bekæmpelse af enhver art:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt vores skadedyrstekniker i Frederikssund, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem. 

Ekspert i myrebekæmpelse

MyreExpressen Frederikssund er eksperter i at bekæmpe myrer. Skadedyrsbekæmper René Olsen tilbyder bl.a. myrebekæmpelse i huset og langs soklen samt i haven og på terrasser.

Spørgsmål om myrer?

Duebekæmpelse i Frederikssund

MyreExpressen Frederikssund tilbyder effektive løsninger og sikringer mod duer og svaler i Frederikssund og Nordvestsjælland. Hvis man vil duerne til livs, så skal man forhindre dem i at bygge rede eller aflive dem, og det har vi mange års erfaring med. 

MyreExpressen benytter sig af adskillige, effektive duesikringer, som forhindrer duerne i at bosætte sig. Vi tilbyder også rengøring og desinficering, så du og dine bygninger ikke tager skade. For eksempel kan fuglenes efterladenskaber være yderst bakteriefyldte, hvilket kan gøre skade på murværket i bygninger. Læs mere her

Vil du også have sikret din bygning eller virksomhed mod duer?

 

Kontakt MyreExpressen Frederikssund på 30 48 06 75 eller udfyld vores kontaktformular.

Duer

Giftfri skadedyrsbekæmpelse i Frederikssund

Giftfri rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen. Vi tilbyder de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den tekniske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblem. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

Landsdækkende Skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen tilbyder lokal skadedyrsbekæmpelse i Frederikssund og resten af Danmark. Vi er et landsdækkende bekæmpelsesfirma, som har 14 lokale afdelinger. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder individuelle løsninger i alle lokalområder. Intet skadedyrsproblem er for stort eller for småt. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Lokale afdelinger:

bottom of page