top of page

Skadedyrsbekæmpelse Egtved

MyreExpressen Skadedyrskontrol tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse i Egtved Kommune. Med 14 års erfaring ved vi hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs - uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller repræsenterer din kommune. 

Kontakt os alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyrsproblemer til livs.

Professionel skadedyrsbekæmpelse i Egtved

MyreExpressen Egtved specialiserer sig i individuel og nyskabende skadedyrsbekæmpelse i Vester Nebel, Almind, Ågård og Egtved. Vi skaber hele tiden nye bekæmpelsesmetoder og tilpasser vores løsninger til vores kunder.

 

Hos MyreExpressen handler det om at løse skadedyrsproblemer for vores kunder, hvilket vi helst gør til fordel for begge parter. Derfor bestræber vi os på at tilbyde effektive og skræddersyede  skadedyrsløsninger til alle vores kunder. 

 

Vi tilbyder alle former for skadedyrsbekæmpelse, lige fra totalløsninger hos store virksomheder til enkelte skadedyrsopgaver hos private.

Her er et lille udsnit af vores serviceydelser:

 • Myrebekæmpelse 

 • Rottebekæmpelse 

 • Fjernelse af hvepsebo 

 • Væggelusbekæmpelse

 • Borebillebekæmpelse 

 • Fluebekæmpelse 

 • Kakerlakbekæmpelse 

Kontakt skadedyrekspert Allan Nielsen, og hør hvordan du får løst dit skadedyrsproblem.

Ledende ekspert i myrebekæmpelse

MyreExpressen Egtved er eksperter i bekæmpelse af myrer. Skadedyrsekspert Allan Nielsen har bekæmpet mange myrearter i over 14 år, og han ved hvordan du lettest kommer netop dit myreproblem til livs.

Spørgsmål om myrer?

Myrebekæmpelse i Egtved Kommune 

MyreExpressen Egtved tilbyder landets mest effektive myrebekæmpelse. Vi er eksperter på området og ved hvordan danskerne slipper af med deres myrer - uanset om det er i haven, huset eller på terrassen. Læs om vores myrebekæmpelse.

MyreExpressen benytter sig af gennemtestede midler og metoder, som sikrer at du slipper for myrerne. Og hvis myrerne mod forventning skulle vende tilbage, så behandler vi gerne din bolig eller have igen, og igen. Vi tilbyder nemlig garanti året ud. Læs om vores serviceydelser her.  

Vil du også slippe for myrerne i år? 

 

Kontakt skadedyrsekspert Allan Nielsen på 31 34 69 09 eller udfyld vores kontaktformular.

Giftfri skadedyrsbekæmpelse i Egtved

Giftfri rottebekæmpelse er en mærkesag for MyreExpressen Skadedyrskontrol. Vi tilbyder nogle af de mest innovative og intelligente bekæmpelsemetoder på market, og vi er konstant på forkant med den teknologiske udvikling - som vi til dels også er med til at skabe.

 

Vi mener at giftfri rottebekæmpelse er fremtiden. Rottegiften har nemlig ikke kunne løse Danmarks rotteproblem. Giftstofferne har faktisk kun skabt flere problemer. Læs mere her

Hvorfor er giftfri og intelligent rottebekæmpelse bedre end traditionelle metoder?

 • 24/7 overvågning 

 • Hurtigere responstid 

 • Effektiv totalløsning

 • Bedre for miljøet 

 • Færre sekundære forgiftninger

24/7 overvågning

Landsdækkende skadedyrsbekæmpelse

MyreExpressen tilbyder ikke kun lokal skadedyrsbekæmpelse i Egtved, Vester Nebel og Ågård, men også i resten af Danmark. Vi er et landsdækkende skadedyrsbekæmpelsesfirma, som har 14 lokale afdelinger rundt om i landet. 

Vores lokale skadedyrsbekæmpere tilbyder også individuelle løsninger i netop dit lokalområde. Intet skadedyrsproblem er for stort eller for småt. 

 

Kontakt din lokale skadedyrsekspert alle ugens dage - også i weekenden og på helligdage via vores vagttelefon.

Lokale afdelinger:

bottom of page