Vejen Kommune er ikke helt til rotterne – Thomas Viborg bruger intelligente rottefælder

Skadedyrsbekæmper Thomas Viborg viser vejen til moderne rottebekæmpelse, hvor den giftfrie og intelligente indsats skaber bedre resultater. MyreExpressen Vejen bruger intelligente rottefælder med 24/7 overvågning, for at komme byens rotteproblemer bedre til livs. Det er både miljørigtigt og effektivt.


Thomas Viborg beskytter Vejen Kommune mod rotter med intelligente og giftfrie rottefælder. Han overvåger rotteaktiviteten hele døgnet rundt via GPS og får en alarm når der er gået en rotte i fælden.

Alarm ved rottefangst


Når Thomas Viborg fra MyreExpressen Vejen bekæmper rotterne i Vejen Kommune, sker det oftest ved hjælp af intelligente rottesikringer. Særligt i år hvor rotternes livsbetingelser har været ideelle, giver det endnu mere mening at tilgå rotteproblemerne med større overvågning og kontrol, hvilket ikke er muligt med traditionelle klapfælder.


Når jeg bekæmper rotter i Vejen, sker det næsten kun ved hjælp af intelligente rottesikringer med 24/7 overvågning. Går der en rotte i fælden, så får jeg en alarm via GPS, hvorefter jeg kan køre ud til kunden, fjerne rotten og gøre fælden klar igen, forklarer Thomas.

Migogvejen valgte at skrive en lille artikel (død rotte slår alarm) om Thomas og hans kamp mod rotterne, som du kan læse her.Intelligente og moderne rottesikringer er vigtigere end nogensinde før i kampen mod rotterne. Teknologien har vundet over giften, hvorfor moderne rottebekæmpelse oftest foregår uden gift.

Rottebekæmpelse uden gift


MyreExpressen Vejen bekæmper stort set aldrig rotter ved hjælp af rottegift. Siden Miljøstyrelsens forbud mod permanent brug af rottegift til forebyggelse mod rotter, har det været nødvendigt for skadedyrsbekæmpere at tænke anderledes, og det har faktisk gjort rottebekæmpelsen mere effektiv.


– Læs også: Hvorfor giftfri rottebekæmpelse?


Når Thomas skal hjælpe private, kommuner og virksomheder i Vejen mod rotter, så ser han den giftfrie udvikling som et stort plus.


Den giftfrie og teknologiske udvikling har forbedret rotteindsatsen i Danmark. Vores kunder får i dag intelligente rottesikringer med 24/7 overvågning, hvilket gør at vi kan reducere behovet for depoter. Det er ikke kun en fordel for vores kunder, men også bedre for miljøet, siger Thomas.

Hvordan undgår du bedst at rotter og mus ødelægger din forretning?Landbrug og fødevarevirksomheder i Vejen har brug for intelligente rottesikringer


MyreExpressen Vejen får i disse dage utroligt mange henvendelser om rottebekæmpelse. Det er især fødevarevirksomheder og landbrug som Thomas Viborg hjælper med at bekæmpe rotter, og de fleste af hans kunder er helt vilde med hans giftfrie og intelligente rottesikringer.


Når jeg fortæller mine kunder om vores intelligente rottesikringer, så er langt de fleste meget begejstrede for muligheden, især landbrug og fødevarevirksomheder. Overvågning, fødevaresikkerhed og kontrol kan nemlig spare dem mange penge, fordi de værste rotteproblemer kan undgås på den måde, vurderer Thomas.

Fødevarevirksomheder skal sikre sig mod skadedyr, som f.eks. rotter, mus, måger, duer og diverse insekter. Det er altid virksomhedernes ansvar at sikre at fødevarerne ikke bliver forurenet af skadedyr eller bekæmpelsesmidler. Derfor kan en intelligent og forebyggende indsats uden giftstoffer spare fødevarevirksomhederne for meget bøvl.


Du kan læse om Fødevarestyrelsens retningslinjer for skadedyr i fødevarevirksomheder her.


Intelligente rottefælder er med til at mindske rotteproblemerne i Vejen og resten af Danmark


Dårlige kloaknet, kloge rotter, uansvarlig brug af rottegift og manglende innovation har gjort at Danmarks rotteproblemer er større end nogensinde før. Derfor skal der tænkes anderledes i kampen mod gnaverne.


Ved at bruge intelligente rottefælder og forbedre alle led i den forebyggende indsats kan vi mindske rotteproblemerne i Vejen Kommune og resten af landet.


Det er på tide at vi bliver klogere end rotterne.

Derfor arbejder Thomas Viborg og resten af holdet hos MyreExpressen Skadedyrskontrol hver eneste dag med intelligente rottefælder og innovative bekæmpelsesmetoder.


Vi er landsdækkende. Find din lokale skadedyrsbekæmper lige her.


#Rottebekæmpelse #Vejen #Intelligenterottefælder #Rottesikringer

  • Facebook - MyreExpressen
  • LinkedIn - MyreExpressen
  • YouTube - MyreExpressen
  • Instagram - MyreExpressen