top of page

Rottehunde er meget effektive rottefængere

Rottehunde har længe været brugt af skadedyrsbekæmpere, især når der opstår akutte rotteproblemer. Visse hunderacer, som f.eks. terrier eller schnauzer, er eksperter i at lokalisere og fange rotter inden for meget kort tid, og får de hjælp af en dygtig skadedyrsbekæmper, er hundene næsten skræmmende effektive rottefængere. Læs om vores brug af rottehunde i kampen mod rotterne.Rottehunde er dygtige rottefængere | MyreExpressen
Rottehunde er dygtige rottefængere

Rottebekæmpelse med hunde


Hos MyreExpressen bruger vi ofte rottehunde når vores kunder har brug for akut hjælp. Særligt fødevarevirksomheder og dagligvarebutikker kan have brug for at fange en levende rotte inden for meget kort tid, da en langsom rottebekæmpelse kan være en omkostningstung affære. I disse situationer kan vores hundeteam hurtigt rykke ud og komme rotterne til livs.


INFO: Ved forekomst af rotter indvendigt i en fødevarebutik skal myndighederne altid tilkaldes. De har ansvaret for at godkende hvornår en virksomheder må starte produktionen op igen eller åbne deres butik.


Rottehundene kan undersøge om der rotteaktivitet


Vi bruger ofte vores hunde til at afgøre om der for nyligt har været rotter forbi. Rottehundene gennemsnuser hurtigt et område for rotter og mus, hvorefter vores skadedyrsbekæmpere kan vurdere situationen.


Se videoen herunder, hvor skadedyrsbekæmper Kim Pedersen og hans rottehund gennemgår et område hos en kunde.


Som du kan høre i videoen - ud over baggrundsstøjen - snuser rottehunden området godt og grundigt igennem. I dette tilfælde fik vores hund både konstateret aktivitet og fanget en rotte. Efterfølgende blev der monteret en rottespærre, for at afhjælpe rotteproblemet i fremtiden.

Rottehunden kan komme ind alle steder


Som skadedyrsbekæmper har man ofte brug for en rottehund til at følge med rottens hastighed og evne til at gemme sig alle tænkelige steder. Rottehundene er meget bedre end os skadedyrsbekæmpere til at lokalisere rotter – uanset om de gemmer sig under gulve, bag vægge eller inde i maskiner.


I følgende video undersøger vores nye rottehund, King, om der er rotter på loftet. Selvom der her kun er tale om træning, så illustrerer videoen meget godt at en rottehund hurtigt kan undersøge smalle områder, hvor skadedyrsbekæmpere har svært ved at komme til.
Her er nogle af vores rottehunde


MyreExpressens rottehundeteam er under konstant udvikling. Nye hunde bliver løbende trænet op til at kunne klare alle typer af rotteudfordringer. Hundene i vores teams får også løbende mulighed for at lære af hinanden og udvikle deres evner. De garvede rottehunde viser selvfølgelig vejen for de små, nye hvalpe.Hvad er moderne rottebekæmpelse?


For MyreExpressen handler moderne rottebekæmpelse først og fremmest om at tilbyde intelligente og giftfrie rottesikringer til vores kunder. Her indgår rottehunde også tit. Derudover ved vi at vores kunder har vidt forskellige behov og midler til rådighed, hvorfor vi altid tilpasser vores løsninger. Alle skal have muligheden for at komme deres rotteproblemer effektivt til livs.


Vi mener at moderne rottebekæmpelse indeholder følgende:


  • Hurtig og akut rottebekæmpelse ved hjælp af rottehunde, pistoler og moderne undersøgelsesudstyr

  • 24/7 overvågning

  • Hurtigt responstid via rottealarmer og aktivitetssporing

  • Årlig bygningsgennemgang

  • Brugervenlige, 1-årige kontrakter


Læs mere her: Har din virksomhed stadig en oldgammel skadedyrssikring? 

#rottehunde #skadedyrsbekæmpelse #rottebekæmpelse #giftfrirottebekæmpelse

bottom of page