top of page

MyreExpressen gør skadedyrsbekæmpelse mere overskueligt for danskerne

Opdateret: 2. nov. 2018


Hos MyreExpressen forsøger vi at gøre det både billigere og mindre besværligt at bekæmpe skadedyr. Vi ønsker at tilbyde individuelle løsninger til markedets bedste priser, så alle danskere kan komme deres skadedyr til livs. Professionel bekæmpelse skal kunne betale sig.Få professionel hjælp mod skadedyr


MyreExpressen har den klare mission at gøre skadedyrsbekæmpelse mere effektivt og overskueligt for alle danskere. Uanset om du har et lille, privat skadedyrsproblem eller har brug for en skadedyrssikring til din virksomhed, så har vi en fornuftig løsning til dig.


Derfor fortæller vi i vores promovideo blandt andet om Michael, som ikke helt kan overskue hans skadedyrsproblemer.

"Mød Michael. Michael har fået myrer på terrassen, i udestuen og nu også i køkkenet. Der må gøres noget, for han bor i et myrebo. Med myrer på hjernen, drøner Michael hen i byggemarkedet og køber lokkedåser. Der er forresten også lige et hvepsebo og så muldvarpe i haven; alle de midler koster kassen, og lige meget hvor grundig han er, kommer både myrer og muldvarpe igen".

Mange danskere køber sig fattige i tvivlsomme produkter fra supermarkedet, fordi prisen lader til at være billig. Men når myrer, hvepse og muldvarpe bliver ved med at komme igen, så ender det hurtigt med at blive dyrt og uoverskueligt at slippe af med sine skadedyr.


Køb dig ikke fattig i myrelokkedåser - de virker ikke


Dit myreproblem bliver løst - med garanti


Fordi myrebekæmpelse er én af vores kernekompetencer, er det vigtigt for os at du kan stole på vores service. Derfor tilbyder vi altid myrebekæmpelse med garanti året ud.


På den måde behøver du aldrig at frygte myrernes tilbagekomst. Kommer myrerne tilbage, gør MyreExpressen det også.


Professionel myrebekæmpelse SKAL kunne betale sig.


Læs mere om vores service her.


 

#Myrebekæmpelse #Skadedyrsbekæmpelse #MyreExpressen #hvepsebo

bottom of page