top of page

MyreExpressen var på besøg hos TV2 Nyhederne for at fortælle om årsagen til de "rekord-mange" myrer

Opdateret: 19. nov. 2018


En lang vinter har været med til at skabe favorable forhold for den sorte havemyre. MyreExpressen fik derfor besøg af TV2 Nyhederne, som gerne ville høre mere om årsagen til de rekord-mange myrer rundt omkring i landet.

"Vi har vanvittigt travlt. Jeg har kørt i snart 11 år, og jeg har aldrig set så mange myrer", siger skadedyrsbekæmper Allan Nielsen. Han påpeger at det især er den lange vinter og de pludselige temperaturstigninger der har skabt de mange myrer.


Allan Nielsen talte med TV2 Nyhederne | MyreExpressen
Allan Nielsen talte med TV2 Nyhederne | MyreExpressen


Hvorfor ser vi så mange myrer i Danmark?

Myrerne vender tilbage hvert år, typisk når temperaturen så småt begynder at stige i marts. Kort fortalt, så kommer de sorte havemyrer sværmende én gang om året, og det kan du ikke forhindre.

Hvis myrerne har særligt gode livsbetingelser, både i og udenfor dit hus eller din virksomhed, kan det være en medvirkende årsag til at du oplever et stigende antal myrer.


Vil du også slippe af med myrerne?


MyreExpressen Skadedyrskontrol har altid en løsning på netop dit myreproblem. Myrebekæmpelse er én af vores kernekompentence, som vi konstant udvikler og tilpasser alt efter vores kunders behov.

Kontakt din nærmeste skadedyrsbekæmper her.

Eller få et overblik over vores priser og serviceydelser.

 

bottom of page