top of page

MyreExpressen var på besøg hos TV Syd for at fortælle om myrernes gunstige forhold i 2014

Opdateret: 23. okt. 2018


Lige nu er det højsæson for sorte havemyrer. Og specielt i år har forholdene været helt ideelle for de små kryb, bl.a. fordi der har været to milde vintre og to varme somre. Det ville TV Syd gerne høre mere om.

Myrerne vælter frem

MyreExpressen har igen i år ekstremt travlt med at bekæmpe de små kryb. Vejret i Danmark har været på myrernes side, hvilket vi tydeligt ser på antallet af henvendelser.

"Vi er lige nu kørende, landsdækkende, med 10 biler, og jeg tør ikke gætte på antallet, men vi ligger på op omkring og over 100 job om dagen i øjeblikket", fortæller Allan Nielsen, indehaver af MyreExpressen Skadedyrskontrol.


MyreExpressen bekæmper myrerne hos en virksomhed
Skadedyrsbekæmper Lars S. Nielsen sprøjter mod myrer

Myrebekæmpelse hos en lokal virksomhed

Det er ikke kun private som oplever at myrerne myldrer frem i år, men også små og store virksomheder. Som du kan i indslaget hos TV SYD, var myrerne kravlet ind i arkivet hos Bovia i Kolding, og det problem tog MyreExpressen ud for at løse.

"Vi lægger en hinde med vores gift, der sætter sig på myrernes krop, som de derefter tager retur med sig i boet" fortæller skadedyrsbekæmperen, Lars S. Nielsen. På den måde tager arbejdsmyrerne giften med tilbage til dronningen, hvilket eliminerer myreboet".

For at spærre alle indgange og udgange, bliver der sprøjtet både indvendigt og udvendigt. På den måde er vi sikre på at virksomheden slipper helt for myrer.


 

#Myrer #Skadedyrsbekæmpelse #Skadedyr #Myrebo #MyreExpressen #Myrebekæmpelse #Skadedyrsbekæmper

bottom of page