top of page

MyreExpressen Skadedyrskontrol udvider med fire nye afdelinger

Opdateret: 22. jun. 2019


MyreExpressens familie af passionerede skadedyrsbekæmpere er blevet større. Helt præcist er vi vokset med fire nye afdelinger, som skal være med til at gøre skadedyrsbekæmpelse lettere og mere overskueligt for danskerne. Efterspørgslen har været ekstra stor i år, så vi har i den grad brug for flere hænder til at komme skadedyrene til livs.


Fire nye afdelinger | MyreExpressen
MyreExpressen udvider med fire nye afdelinger


Forskellige personligheder - samme tilgang

Vores fire nye afdelinger består af både erfarne skadedyrsbekæmpere og nye branchefolk. Selvom de kommer med forskellige personligheder og kompetencer, så arbejder alle i MyreExpressen ud fra samme tilgang til innovativ skadedyrsbekæmpelse.


Du kan kontakte de nye afdelinger her:

Skadedyrsbranchen er i stor udvikling

Skadedyrsbekæmpelse er ikke længere bare en formalitet for virksomheder, private og kommuner. Der bliver stillet større krav, særligt i forhold til brugen af gift, overskuelige priser og intelligente rottesikringer. Og det kan vi mærke hos MyreExpressen.

"MyreExpressen vokser hurtigt i øjeblikket, og vi ser stadig et enormt potentiale i flere større byer rundt om i landet. Jeg oplever at vores nye kunder i stigende grad efterspørger giftfrie, skræddersyede og intelligente skadedyrsløsninger, som MyreExpressen specialiserer sig i.

Og den efterspørgsel skal de nye afdelinger være med til at møde," fortæller Allan Nielsen, direktør og konceptejer af MyreExpressen Skadedyrskontrol.


MyreExpressen er efterspurgt | innovation i skadedyrsbranchen
MyreExpressen er efterspurgt: innovation i skadedyrsbranchen

Vil du også være skadedyrsbekæmper?

Hvis du har mod på at blive en del af en brancherevolution, så leder MyreExpressen lige nu efter nye medlemmer. Vi har særligt brug for hjælp i følgende byer, hvor vi ikke kan følge med efterspørgslen:


  • Ålborg

  • Århus

  • Horsens

  • Odense

Har du brug for mere information?

info@myreexpressen.dk

 

#Innovativskadedyrsbekæmpelse #Nyeskadedyrsbekæmpere #Nyeafdelinger #Myreexpressen #Livetsomskadedyrsbekæmper

bottom of page