top of page

MyreExpressen har opstillet 24 giftfrie rottefælder i Kolding Kommune

Opdateret: 19. nov. 2018


MyreExpressen og Kolding Kommune fortsætter deres giftfrie kamp mod rotterne i Kolding. Kommunen har fået rekordmange anmeldelser fra borgerne – særligt ved søområder bevæger rotterne sig op mod borgernes huse når det bliver koldt udenfor.


Kolding Kommune bruger giftfrie fælder | MyreExpressen
Kolding Kommune bruger giftfrie fælder


Effektive, grønne rottefælder i stedet for gift

I takt med det stigende rotteproblem i Kolding, har det været vigtigt for Kommunen at finde en miljørigtig og effektiv måde at bekæmpe rotterne på. Og det projekt ville vi i MyreExpressen meget gerne hjælpe dem med.

"Vores nye fælder er innovative overfladefælder som virker uden brug af gift, og de afliver rotterne humant, hvilket har været vigtigt for os. Selvom rotter er skadedyr, er det stadig dyr," siger Birgitte Hansen, projektleder i Kolding Kommune.

  • Læs hele artiklen på Newsbreak, hvor skadedyrsbekæmper Allan Nielsen fortæller om rottefældernes gode resultater.

Her viser Allan Nielsen hvordan en giftfri rottesikring kan se ud. Denne rottefælde består af et giftfrit rottemiddel og en gaspatron med 24 skud. Fælderne kan således fange 24 rotter inden den skal efterses igen. Skadedyrsbekæmperne sørger for at servicere fælderne, skifte patroner og rapportere fangstraten. 
bottom of page