MyreExpressen giver myrer og hvepse kamp til stregen | FavrskovPosten TV

Opdateret: 24. okt. 2018


Vores skadedyrsbekæmper Lars Askanius var på besøg hos FavrskovPosten, for at demonstrere hvor effektiv en skadedyrsbekæmper kan være i en af markedets mindste biler. Det gav anledning til en givende samtale om alt fra myrernes biologi og adfærd til hidsige hvepse sidst på sæsonen.

"Lars Askanius fra Hammel kører landet tyndt med den lille MyreExpressen". Sådan lyder det fra FavrskovPostens journalist, Michael Wulff.

Vores skadedyrsbekæmper fik besøg af lokalavisen | MyreExpressen
Vores skadedyrsbekæmper fik besøg af lokalavisen

Hvepsene giver husejerne problemer

Vores skadedyrsbekæmpere har fået rigtig travlt med at bekæmpe hvepse i disse dage. Lars Askanius har især travlt med at fjerne hvepsebo for husejere lige i øjeblikket.

"Alene i mandags fjernede jeg otte hvepsebo, og det er ret meget på en mandag", fortæller Lars.

Den milde vinter, som 2014 begyndte med, har skabt gode forhold for hvepsene. Det kan også forudsage at hvepsene bliver ret hidsige i efteråret.

"Når alle arbejderhvepsene pludseligt får et hvepsebo hvor der ingen dronning er længere, så begynder de at flyve rundt og spise rådne æbler, bliver lidt småfulde og frustrede over at de ikke har et bo længere, og så stikker de", fortæller skadedyrsbekæmperen, Lars Askanius.


Et hvepsebo sidst på sæsonen | MyreExpressen
Et hvepsebo sidst på sæsonen

Myrebekæmpelse langs soklen

FavrskovPosten var ude med vores skadedyrsbekæmper for at se hvordan vi bekæmper myrer langs soklen på huse. Bekæmpelsen af myrer er aldrig ens, og derfor undersøger vores skadedyrsbekæmpere husene grundigt, inden bekæmpelsen finder sted. På den måde kan vi bedre komme myrerne til livs.

"Jeg sprøjter langs soklen, for at undgå at myrerne kommer ind til huset. Og så undersøger jeg indenfor, om der er noget aktivitet. Myrer i skabe, gerne bag køleskabe, inden under opvaskemaskinen og hvor der ellers er nedløb til vand", fortæller Lars Askanius fra MyreExpressen.Myrebekæmpelse langs soklen | MyreExpressen
Myrebekæmpelse langs soklen

Vil du også have MyreExpressen på besøg?


Find din lokale skadedyrsbekæmper, og hør hvordan du slipper for myrer eller hvepse nær dit hus.


Kontakt os

#Myrer #Hvepse #Skadedyr #Skadedyrsbekæmpelse #Hvepsebekæmpelse #Myrebekæmpelse #MyreExpressen