top of page

MyreExpressen er Koldings flinkeste virksomhed

Opdateret: 5. nov. 2018


MyreExpressen Kolding er blevet kåret til den flinkeste virksomhed i Kolding Kommune. Kåringen er baseret på bedømmelser foretaget af virksomheder som MyreExpressen har samarbejdet med. Lars Schäfer fra afdelingen i Kolding sætter meget stor pris på kåringen, og det giver ham yderligere motivation for at fortsætte med at tilbyde branchens bedste service.


Lars Schäfer fra MyreExpressen Kolding
Lars Schäfer fra MyreExpressen Kolding


MyreExpressen Kolding


Lars Schäfer fra MyreExpressen Kolding er utrolig glad for anerkendelsen. Det betyder meget for Lars at kunderne er glade og tilfredse med hans arbejde. Hos MyreExpressen er det nemlig vigtigt at vores arbejde er til glæde og gavn for alle parter, ikke kun når skadedyrsproblemerne skal løses, men også når der skal skabes nye initiativer.


"Det betyder virkelig meget at få dette skulderklap, og det vidner om at jeg gør et arbejde som folk virkelig sætter pris på. Det giver mig yderligere motivation til at fremme initiativer, skabe gode resultater og levere den bedste service i branchen," fortæller Lars.


JydskeVestkysten skriver om kåringen:


"Flinke-Listen består af mere end 7400 danske virksomheder og organisationer og er baseret på mere end 132.000 bedømmelser foretaget af de 39.000 iværksættere, som bruger Dinero Regnskabsprogram."

  • Læs mere om kåringen på JydskeVestkystens hjemmeside lige her.

MyreExpressen Skadedyrskontrol


Den gode og ærlige service er altafgørende for MyreExpressens tilgang til skadedyrsbekæmpelse. Det er vores beskedne mission at gøre skadedyrsbekæmpelse mere tilgængeligt og overskueligt for alle danskere. Derfor betyder det ekstra meget at vi er blevet kåret til Koldings flinkeste virksomhed, da det er med til at skabe tillid og gode relationer, som går sikringssikringer og bekæmpelse af skadedyr mere overskuelige.


Kerneværdier:


  • Høj faglighed

  • Innovativ tilgang

  • Miljørigtige løsninger


Adfærd:


  • Positive, flinke og imødekommende

  • Ærlige og troværdige

  • Vi behandler andre som vi selv gerne vil behandlesLars Schäfer fortæller om vores giftfrie rottefælder | MyreExpressen
Lars Schäfer fortæller om vores giftfrie rottefælder | MyreExpressen

Her fortæller Lars om MyreExpressens giftfrie rottefælder, hvordan de virker og hvorfor en giftfri rottesikring er optimal for netop denne virksomhed.


Tilpassede og innovative skadedyrssikringer er altid mere effektive, fordi de tager udgangspunkt i kundens virksomhed, branchen og budget. Det skaber både bedre resultater og priser, gladere kunder og gladere skadedyrsbekæmpere.Læs også: Hvorfor MyreExpressen?


 

#Skadedyrsbekæmpelse #Skadedyrsbekæmper #Samarbejde #Kundeservice #Serviceydelser

bottom of page