top of page

Hvordan undgår du bedst at rotter og mus ødelægger din forretning?

Opdateret: 6. dec. 2018


For mange virksomheder er det en uoverskuelig jungle at finde frem til den rette skadedyrssikring. Og det kan vi faktisk godt forstå. Ofte ved virksomhedsejere ikke hvor godt de er sikret imod rotter, selvom de allerede har en sikringsaftale hos et skadedyrsbekæmpelsesfirma. Kan du for eksempel nikke genkendende til uigennemskuelige og årelange sikringsaftaler, tomme rottedepoter, manglende servicebesøg og dyre tilkald? Så læs med her.


Hvordan sikrer du dig bedst imod rotter og mus? MyreExpressen Skadedyrskontrol

Sådan får din virksomhed en optimal rottesikring

Som virksomhedsejer kan det være svært at vurdere hvordan du bedst sikrer din imod rotter og mus. Ikke nok med at der findes et hav af skadedyrsbekæmpelsesfirmaer, så er der også vanskelige lovgivninger på området samt oceaner af muligheder ift. sikringsaftaler, metoder, fælder. Derfor stiller mange virksomheder ikke nok krav til deres rottesikringer, og det er en fejl.

Her er vores guide til den optimale sikringsaftale


Selvom det kan være svært for lægfolk at forstå nuancerne bag en effektiv muse- og rottesikring, så bør du alligevel stille nogle krav til din sikring, da det kan være afgørende for at holde skadedyrene ude af din butik og holde omkostningerne nede.

  • Kontrakt: Sørg for at din kontrakt er gennemskuelig og let at opsige. Årelange kontrakter med kan være svære og dyre at komme ud af

  • Indhold: Du bør kun betale for det mest essentielle. Lad dig ikke forblænde af ekstra serviceydelser som du ikke har behov for

  • Fælder: Traditionelle rottefælder er sjældent effektive nok, særligt efter giften blev forbudt til forebyggende brug. Spørg efter intelligente fælder.

  • Serviceeftersyn: Få de servicebesøg som du betaler for, men betal ikke for flere besøg end du reelt har behov for. Dokumentation er et must.

  • 24/7 overvågning: Moderne rottesikringer kan give dig tryghed 24 timer i døgnet – og det til samme pris som du allerede betaler.

  • Giftfrie rottefælder: Teknologien er blevet bedre end giften, hvilket også et bedre for naturen. Få en grøn løsning.


Læs mere om MyreExpressens tilgang til giftfri rottebekæmpelse.

Intelligente fælder er den bedste sikring imod rotter og mus

Med MyreExpressens giftfrie og innovative rottefælder kan din virksomhed blive bedre sikret mod rotter og mus. De intelligente og miljørigtige fælder fortæller din nærmeste skadedyrsbekæmper når der er en rotte i fælden, hvilket gør at MyreExpressen kan tilbyde en responstid på under 48 timer. På den måde er din forretning langt bedre sikret imod rotter, end med traditionelle rottefælder.


Se hvordan vi gør en forskel for vores kunder i nedenstående video:


"Når vi i MyreExpressen vælger hvilke typer sikringer og fælder vi skal bruge, så vil vi fokusere på at bruge de giftfrie fælder. Vi tror på at brug af mindre gift er vejen frem. Det er en miljørigtig vej, og det er en effektiv vej," fortæller Lars Schäfer, MyreExpressen Kolding

Du skal stille krav til din skadedyrsbekæmper, for at få den bedste skadedyrssikring


Effektiv rottebekæmpelse kræver en kontinuerlig indsats, intelligente fælder og hurtig responstid. Derfor er det vigtigt at du stiller krav til din skadedyrsbekæmper, ikke kun i forhold til bekæmpelsesmetoderne og rottefælderne, men også i form af din kontrakt.


Få en moderne skadedyrssikring 

#Giftfrirottebekæmpelse #Rottebekæmpelse #Skadedyrsbekæmpelse #Giftfriskadedyrsbekæmpelse #innovativskadedyrsbekæmpelse

bottom of page