Fra smed til skadedyrsbekæmper

Opdateret: 19. nov. 2018


MyreExpressen Skadedyrskontrol har fået en ny og erfaren kollega i Tønder. Kurt Widding er udlært smed, har kørt lastbil og rejst som montør i 15 år. Tiden som smed kostede dog Kurt 25 % af hans lungekapacitet, og da friheden i arbejdet heller ikke var der, så skulle han prøve noget nyt.

Via hans søn og Allan Nielsen fandt han ud af at skadedyrsbekæmpelse var en gylden mulighed for at skifte jernstøv ud med frisk luft og mere frihed i hverdagen.


 Skadedyrsbekæmper Kurt Widding | MyreExpressen Tønder
Kurt Widding | MyreExpressen Tønder

Glæden ved skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrsbekæmpelse handler ikke kun om gift, rotter og ubehagelige situationer. Det handler lige så meget om mennesker, vejledning og løsninger på skadedyrsproblemer. Og det aspekt af branchen nyder Kurt Widding især, fordi han både er rolig og udadvendt og har let ved at tale med andre mennesker.

"Det er en stor glæde for mig at køre ud til folk som har brug for min hjælp. Jeg føler virkelig at kunderne er glade for at se mig. De lytter til mine råd og takker mig efter jobbet er fuldført. Det gør mig glad," fortæller Kurt.

Myrebekæmpelse som kernekompetence

MyreExpressen skadedyrskontrol har altid specialiseret sig i myrebekæmpelse. Særligt i disse måneder hvor myrerne vælter frem over alt, er vores skadedyrsbekæmpere travlt optaget.


"Vi bekæmper rigtig mange myrer i øjeblikket, og det giver mig rig mulighed for at tilegne mig myrebekæmpelse som kernekompetence, som jo er vigtigt i MyreExpressen. Derudover hjælper det at have en erfaren mentor som Allan Nielsen til at vise mig vejen," siger Kurt Widding.

Læs også: hvordan sikrer du dit hus mod myrer


 Myrebekæmpelse i Tønder: myresprøjtning langs soklen på huset
Myrebekæmpelse i Tønder: myresprøjtning langs soklen på huset

Innovativ og personlig skadedyrsbekæmpelse

Innovative, miljørigtige og individuelle skadedyrsløsninger ligger i MyreExpressens DNA. Kurt får nu ansvaret for at tilbyde personlig og innovativ skadedyrsbekæmpelse i Tønder, Rødekro og Vojens.

Hos MyreExpressen skræddersyer vi altid vores løsninger til vores kunder. Uanset om det drejer sig om totalløsninger eller enkelte skadedyrsopgaver, så er de individuelle løsninger og den personlige rådgivning i højsædet.

Kontakt Kurt alle ugens dage, og hør hvordan du bedst kommer dine skadedyr til livs.#Skadedyrsbekæmper #innovativskadedyrsbekæmpelse #Skadedyrsbekæmpelse #Tønder #Skadedyr