Flyvemyrerne angriber et hus: professionel myrebekæmpelse

Opdateret: 19. nov. 2018


MyreExpressen blev tilkaldt for at bekæmpe sorte havemyrer og flyvemyrer hos en kunde. Myrerne havde fundet vej ind i huset efter et regnskyl, hvilket er ganske naturligt, da de søger ind efter varme og føde. Men det er bestemt ikke rart at få et myrebo i sit hjem, og derfor vælger de fleste at få det bekæmpet. Her får du et indblik i professionel myrebekæmpelse.


Flyvemyrer er ganske naturlige | MyreExpressen

Flyvemyrer myldrede ind i huset

Vores kunde havde fået både almindelige sorte havemyrer og flyvemyrer ind i huset, fordelt imellem store hunmyrer og små hanmyrer. Myresamfundet var i fuld gang med alle deres gøremål da vi ankom til huset, som om at de altid havde boet i huset.


Når man har fået et myreangreb som vist i nedenstående video, bør man få en professionel til at behandle langs kanterne, finde frem til dronningen og få myreboet stoppet. I disse tilfælde har myrerne højest sandsynligt fået etableret en solid koloni, og det kan man ikke nedbryde med en overfladisk bekæmpelse.


Læs også: derfor virker myrelokkedåser ikkeMyreExpressen tilbyder altid myrebekæmpelse med garanti året ud. Det er nemlig vigtigt for os at du er tilfreds med resultatet, og derfor skal du ikke være bekymret hvis myrerne kommer igen - vi bliver nemlig ved indtil myreproblemet er løst. Læs mere her.


Hvordan undgår du flyvemyrer i huset?


Det kan være næsten umuligt at slippe helt for myrer om sommeren, og her er flyvemyrer ingen undtagelse. Flyvemyrerne ses ofte i store antal fra juni til august, hvor de sværmer lystigt rundt omkring, parrer sig og skaber nye myrer. De er e


På trods af at du ikke rigtigt kan undgå flyvemyrer, så kan du sikre dit hus mod myrer i bred forstand, hvilket indirekte stopper flyvemyrernes indtog i dit hus.


Læs også: Sådan undgår du myrer i huset


Hvad er flyvemyrer?


Flyvemyrer består af udklækkede dronninger og hanner fra et ganske almindeligt myrebo. Arbejdermyrerne (der er sterile hunner) har ingen vinger, hvorfor de tager sig af myreboet og fødeindsamling, mens flyvemyrerne parrer sig.


INFO: du kan se flyvemyrerne som en naturlig proces i myrernes livscyklus; de er et symbol på at næste generation er på vej.


Kontakt din nærmeste skadedyrsbekæmper, og hør hvordan du kommer dine flyvemyrer til livs.

#Skadedyr #Densortehavemyre #Flyvemyrer #MyreExpressen #Myrebekæmpelse #Flyvemyrerne #Bekæmpelseafmyrer #Havemyrer

  • Facebook - MyreExpressen
  • LinkedIn - MyreExpressen
  • YouTube - MyreExpressen
  • Instagram - MyreExpressen