En røgprøve kan være vigtig for effektiv rottebekæmpelse

Opdateret: 19. nov. 2018

Hos MyreExpressen bruger vi nogle gange røgprøver til at finde frem til rotternes ind- og udgange. Med en røgprøve kan vi f.eks. afgøre hvilke huller der er skyld i nedsunkne fliser, fugt i kælderen eller rotter kloaker og under huse. Ved at sprøjte røg igennem rottehuller kan vi finde ud af hvor de har gnavet sig ud igen.Røgprøve | MyreExpressen Næstved
Vores skadedyrsbekæmper har netop igangsat en røgprøve

Rottebekæmpelse med røgprøver


Med en røgprøve kan man finde ud af hvor rotterne har gnavet sig ud eller ind. Røgprøver har til formål at lokalisere huller, utætheder og rottegange, og derved finde årsagen til nedsunkne fliser, fugt i kældre eller brud på kloakker. Ovenstående billede viser at der i dette tilfælde ikke var brud på kloakken, fordi der ikke er noget sug.

"Det viste sig at en rotte havde gnavet sig ned under brostenene og kravlet ind i væggen. Røgprøven blev brugt til at udelukke flere muligheder og finde frem til rottens gemmested, hvorfor jeg hurtigere kunne komme videre med næste trin i rottebekæmpelsen", fortæller Kim Pedersen fra MyreExpressen Næsted.