top of page

Det nye liv som skadedyrsbekæmper

Opdateret: 19. nov. 2018


Skadedyrsbekæmper Gitte Jensen er en af de nyeste medlemmer af MyreExpressen Skadedyrskontrol. Selvom hun er områdeansvarlig for skadedyrbekæmpelse i Fredericia Kommune og på Fyn, er hun også tilknyttet afdelingen i Kolding.


  • Læs mere om hendes afdeling her.


Livet som ny skadedyrsbekæmper i Fredericia | MyreExpressen
Gitte Schäfer står for afd. Fredericia/Fyn

Skiftet til skadedyrsbranchen Da Gitte Jensen kommer fra en anden branche, har der været mange nye udfordringer og meget at skulle lære. Gitte har dog hurtigt fundet sig til rette som skadedyrsbekæmper.

"Jobbet er spændende og meget udfordrende, fordi der hele tiden er noget nyt at lære. Arbejdet som bekæmper er dog meget befriende i forhold til mit tidligere job, da man, for det meste, kan planlægge sine arbejdsdage. Det har givet mig en større frihed og mere tid sammen med min mand og mine børn," fortæller Gitte Jensen.


MyreExpressen Fredericia og hendes nye bil

Skadedyrsbekæmpelse i virkeligheden

Som skadedyrsbekæmper hos MyreExpressen skal man kunne håndtere alle typer af bekæmpelse. Uanset om det drejer sig om rotter, hvepse eller muldvarpe, så tilbyder vi effektive og skræddersyede løsninger til vores kunder. Den personlige relation og forståelse er meget vigtig for vores arbejde.

"Det er en virkelig fed fornemmelse at løse et skadedyrsproblem. På mit første muldvarpejob satte jeg 10 fælder op hos en kunde, som jeg fulgte op på ugen efter. Og sørme om der ikke var gået fire muldvarpe i fælderne. Jeg husker tydeligt hvordan mit hjerte bankede, og hvor glad kunden blev. Det kan man leve højt på et stykke tid," fortæller Gitte, MyreExpressen Fredericia.


Muldvarpebekæmpelse i Fredericia | MyreExpressen
Muldvarpen kommer frem i lyset

Samarbejdet i MyreExpressen

MyreExpressen Skadedyrskontrol består på nuværende tidspunkt af 14 selvstændige afdelinger, som samarbejder i hele Danmark. Samarbejdet og den fælles mission om bedre, billigere og mere innovativ skadedyrsbekæmpelse har stor betydning for os.

"Samarbejdet og den fælles mission har hjulpet mig meget her i opstartsfasen. De andre afdelinger er gode til at hjælpe mig med spørgsmål og opgaver, hvilket gør at jeg kan undgå begynderfejl og tilegne mig nye færdigheder," fortæller skadedyrsbekæmper Gitte Jensen.

Skal Gitte også hjælpe dig med at slippe af med dine skadedyr? Kontakt hende her.

Hvis du har brug for hjælp i andre dele af landet, kan du altid kontakte din nærmeste skadedyrsbekæmper. 

bottom of page