top of page

Økologisk skadedyrsbekæmpelse

Opdateret: 1. nov. 2018


Har du heller aldrig hørt om økologisk skadedyrsbekæmpelse? Det er faktisk helt naturligt, selvom du sjældent oplever disse ord i forlængelse af hinanden. Giftstoffer og sprøjtemidler hører nemlig ikke til hos en økologisk produktion - heller ikke når skadedyrene skal bekæmpes.Økologisk skadedyrsbekæmpelse | 100 % giftfri
Økologisk skadedyrsbekæmpelse | 100 % giftfri

Økologisk bekæmpelse skal være 100 % giftfri

Det økologiske princip bygger på forebyggelse frem for bekæmpelse - også når der skal beskyttes mod skadedyr. Selvom enkelte sprøjtemidler er tilladt i en økologisk produktion, er ingen af disse midler kunstigt fremstillede pesticider. Derfor er traditionel rotte- og musebekæmpelse med antikoagulantar (rottegift) ikke tilladt.

INFO: Danske økologikontrollerede fødevarevirksomheder

Grundprincippet om 100 % giftfrihed i økologisk skadedyrsbekæmpelse er helt afgørende, når virksomheder med en økologisk produktion skal sikres mod skadedyr. Det kræver en målrettet og intelligent indsats af professionelle skadedyrsbekæmpere, som er i stand til at forebygge og bekæmpe med moderne teknikker, sikringer og fælder.


Hvorfor giftfri bekæmpelse? | MyreExpressen
Hvorfor giftfri skadedyrsbekæmpelse?

Fremtidens skadedyrsbekæmpelse er giftfri og intelligent


Hos MyreExpressen arbejder vi stort set kun med intelligente og giftfrie skadedyrssikringer. Vi tror på en fremtid hvor skadedyrsbekæmpelse (især rottebekæmpelse) foregår uden eller med så lidt gift som muligt. Og vi mener faktisk at teknologien allerede har vist sig at være langt mere effektiv mod rotter, end årtiers brug af giftstoffer.

Med vores intelligente skadedyrssikringer får du altid:

  • 24/7 overvågning

  • Branchens bedste priser og 1-års kontrakter

  • Hurtigere responstid end med traditionelle sikringer

  • Overskuelige data og løbende rapportering


Få mere information her.

 

Mangler du et overblik over dine muligheder?

Kontakt dine nærmeste skadedyrsekspert, og få en økologisk og giftfri sikring lige efter dine behov.

#Økologi #Økologiskskadedyrsbekæmpelse #skadedyrsbekæmpelse #rottebekæmpelse #Giftfrirottebekæmpelse #Giftfriskadedyrsbekæmpelse #Rotter #skadedyrskontrol #Skadedyrssikring

bottom of page